Πρόβατα βόσκουν στην Καλαμάτα προκαλώντας καταστροφές

probata-se-auliΑναγνώστης της farenews κατήγγειλε, στέλνοντας και την φωτογραφία που βλέπετε, ότι ξένος υπήκοος κάτοικος Καλαμάτας εξακολουθεί να βόσκει τα πρόβατά του σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας (Ακρίτας, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Σοφοκλέους και πέριξ του τρίτου νηπιαγωγείου Καλαμάτας) προκαλώντας ζημιές και φθορές σε ιδιοκτησίες πολιτών παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει από κατοίκους της στο αστυνομικό τμήμα.

Αναλυτικά η καταγγελία:

“Μπράβο στην Καλαμάτα μας που φροντίζει για την υγιεινή των πολιτών της και επιτρέπει να περιφέρονται πρόβατα στις αυλές των κατοίκων της πόλης. Για άλλη μια φορά απέδειξε πόσο αντάξια είναι του τίτλου της Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας για το 2021.

Παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει από κατοίκους της Καλαμάτας στο αστυνομικό τμήμα ξένος υπήκοος κάτοικος Καλαμάτας, εξακολουθεί να βόσκει τα πρόβατά του σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας (Ακρίτας, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Σοφοκλέους και πέριξ του τρίτου νηπιαγωγείου Καλαμάτας) προκαλώντας ζημιές και φθορές σε ιδιοκτησίες πολιτών της πόλης μας. Η δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα.”