Επίθεση αγνώστων στο εκλογικό περίπτερο της «Πελοπόννησος Πρώτα» στην Κόρινθο

boudouris eklogikoΆ­γνω­στοι το βρά­δυ της Δευ­τέ­ρας 21ης Α­πρι­λί­ου ε­πι­τέ­θη­καν με μα­χαί­ρι και έ­σκι­σαν τα πα­νό που κά­λυ­πταν τις πτέ­ρυ­γες του πε­ρί­πτε­ρου στο προ­ε­κλο­γι­κό πε­ρί­πτε­ρο της πα­ρά­τα­ξής «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα» του Ο­δυσ­σέ­α Βου­δού­ρη στην Κό­ριν­θο.

Σε σχε­τι­κή α­να­κοί­νω­ση του συν­δυα­σμού α­να­φέ­ρον­ται τα ε­ξής:

boudouris eklogiko1«Το βρά­δυ της Δευ­τέ­ρας 21ης Α­πρι­λί­ου (συμ­πτω­μα­τι­κό;) «ά­γνω­στοι» ε­πι­τέ­θη­καν στο προ­ε­κλο­γι­κό πε­ρί­πτε­ρο της πα­ρά­τα­ξής μας, «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα», που βρί­σκε­ται στο κέν­τρο της Κο­ρίν­θου, και με μα­χαί­ρι έ­σκι­σαν τα πα­νό που κά­λυ­πταν τις πτέ­ρυ­γες του πε­ρί­πτε­ρου. Δεν γνω­ρί­ζου­με τους δρά­στες. Ε­κεί­νο που σί­γου­ρα ξέ­ρου­με εί­ναι ό­τι τέ­τοι­ες τα­κτι­κές δεν μας πτο­ούν. Αν­τι­θέ­τως, ο α­γώ­νας που έ­χου­με ξε­κι­νή­σει, για να στα­μα­τή­σου­με την κα­τα­στρο­φή του τό­που μας και να α­να­τρέ­ψου­με το «Σύ­στη­μα-Τα­τού­λη» θα συ­νε­χι­στεί με με­γα­λύ­τε­ρη έν­τα­ση.

Την πρό­τα­σή μας για την α­να­συγ­κρό­τη­ση της πε­ρι­φέ­ρειας την αγ­κα­λιά­ζει η κοι­νω­νί­α της Πε­λο­πον­νή­σου με θέρ­μη και αυ­τό φαί­νε­ται ό­τι έ­χει προ­κα­λέ­σει φό­βο σε κά­ποι­ους. Σύμ­μα­χός μας εί­ναι ο κό­σμος της ερ­γα­σί­ας και οι πο­λί­τες της Πε­λο­πον­νή­σου και της Κο­ριν­θί­ας.

Θα συ­νε­χί­σου­με!»