Π. Τατούλης: «Λαϊκή ετυμηγορία η στήριξη των πολιτών στο έργο μας»

tatoulis31«Πο­λί­τες και πο­λι­τι­κές δυ­νά­μεις α­π’ ό­λους τους χώ­ρους στη­ρί­ζουν το έρ­γο μας και αυ­τό εί­ναι το πιο ε­πί­ση­μο στοι­χεί­ο λα­ϊ­κής ε­τυ­μη­γο­ρί­ας» δή­λω­σε σή­με­ρα ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου Πέ­τρος Τα­τού­λης σε ρα­δι­ο­φω­νι­κή συ­νέν­τευ­ξη που πα­ρα­χώ­ρη­σε στο σταθ­μό Blue Sky και το δη­μο­σι­ο­γρά­φο κ. Βαγ­γέ­λη Πα­πα­δό­που­λο.

«Με τη στή­ρι­ξη ό­λων των πο­λι­τών και α­νε­ξάρ­τη­τοι α­πό πο­λι­τι­κά κόμ­μα­τα το 2010 τολ­μή­σα­με την υ­πέρ­βα­ση και σή­με­ρα ο α­νε­ξάρ­τη­τος συν­δυα­σμός μας εκ­πλή­ρω­σε τις προσ­δο­κί­ες των πο­λι­τών» α­νέ­φε­ρε ε­πί­σης ο κ. Τα­τού­λης και πρό­σθε­σε ό­τι «το πα­ρά­δειγ­μά μας έ­χει πλέ­ον υι­ο­θε­τη­θεί σε ε­θνι­κό ε­πί­πε­δο και ε­μείς συ­νε­χί­ζου­με στην ί­δια λο­γι­κή με σκο­πό την εμ­βά­θυν­ση αυ­τού του πο­λι­τι­κού πο­λι­τι­σμού».

Τη δε­δο­μέ­νη στιγ­μή στό­χος της Πε­ρι­φε­ρεια­κής αρ­χής εί­ναι, σύμ­φω­να με τον Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πε­λο­πον­νή­σου, η ε­πέ­κτα­ση του προ­γράμ­μα­τος α­πό­κτη­σης σύγ­χρο­νων υ­πο­δο­μών σε ό­λα τα ε­πί­πε­δα για τη στε­ρέ­ω­ση της πε­ρι­φε­ρεια­κής οι­κο­νο­μί­ας της Πε­λο­πον­νή­σου.

«Αυ­τή τη στιγ­μή η Πε­λο­πον­νη­σια­κή οι­κο­νο­μί­α α­να­πτύσ­σει τα δι­κά της οι­κο­νο­μι­κά χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά και στο πλαί­σιο αυ­τό πε­τύ­χα­με, πα­ρά τη δύ­σκο­λη οι­κο­νο­μι­κή συγ­κυ­ρί­α, να υ­λο­ποι­ού­με έρ­γα ύ­ψους 1 δις ευ­ρώ και να κα­τα­στή­σου­με την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου δεύ­τε­ρη ε­ξα­γω­γι­κή δύ­να­μη με­τά την Ατ­τι­κή» δή­λω­σε ο κ. Τα­τού­λης και πρό­σθε­σε ό­τι «το κα­θα­ρό μας σχέ­διο έ­χει στό­χο την α­νά­πτυ­ξη των αν­τα­γω­νι­στι­κών μας πλε­ο­νε­κτη­μά­των για να κα­τα­στή­σου­με την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου πι­λό­το για το σύ­νο­λο της χώ­ρας»