Δήλωση «βόμβα» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν εμπιστεύομαι τον Βαρουφάκη

baroufakis0Δήλωση βόμβα του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ η κόρη του οποίου, Έλενα, συμμετείχε στην Ελληνική ομάδα διαπραγμάτευσης ως συνεργάτης του Ευ. Τσακαλώτου.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr το πρωί της Πέμπτης ο Σάκης Παπαδόπουλος μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Ζυγός FM100» και απαντώντας στον επιχειρηματία (και πρώην γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ) Αχιλλέα Μανούρα «πως μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Βαρουφάκη όταν κάθε 2 ώρες αλλάζει άποψη», ο Σάκης Παπαδόπουλος είπε επί λέξει: «Σας λέω, λοιπόν, και αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ότι ούτε εγώ δεν τον εμπιστεύομαι»!… Αμέσως μετά δε κάλεσε τους πολίτες να δείξουν εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα…

ΑΞΙΖΕΙ: Η δήλωση του Σάκη Παπαδόπουλου προσλαμβάνει ιδιαίτερη αξία λόγω αφενός του γεγονότος της συμμετοχής της κόρης του, Έλενας, στη διαπραγματευτική ομάδα της χώρας μας όλους τους προηγούμενους μήνες ως συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αφετέρου δε διότι εξ αρχής είχε ταχθεί υπέρ του «όχι», θέση που εκφράζει και ο Γ. Βαρουφάκης.

crashonline.gr