Οι Εθελοντές Αριοχωρίου Μεσσηνίας ,στο πλαίσιο ανάδειξης του Αριοχωρίου και των επιχειρήσεών του, συνδιοργανώνουν με την Kalamata’s Beer Co. ,γνωριμία με τον κόσμο της μπύρας.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Mαίου και ώρα 18:00 ,στο ζυθοποιείο Kalamata’s Beer Company που εδρεύει απο το 2022 στο Αριοχώρι επί της ΕΟ Τριπόλεως-Καλαμάτας 187.
(18:00 -19:00 ξενάγηση και 19:00 -22:00 μπάρ και μεζέ).
Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί από ένα κουπόνι ,με το οποίο θα μπορούν να δοκιμάσουν μία μπύρα δωρεάν,όποιος θελήσει περισσότερες, θα μπορέσει να τις απολαύσει πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο.
Οι Εθελοντές Αριοχωρίου Μεσσηνίας είναι μία ομάδα ατόμων, που προσπαθεί να αναδείξει αρχικά το Αριοχώρι .Δημιουργήθηκε στις 27/01/2024 ,αριθμεί πάνω από 700 διαδικτυακά μέλη,δεν έχει έδρα και ταμείο, αλλά πολλές και διάφορες δράσεις. Συνεργάζεται με αρκετούς συλλόγους, έχει διοργανώσει συναντήσεις στις οποίες κάτοικοι όμορων κοινοτήτων είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν προβλήματα της περιοχής και να προτείνουν λύσεις, έχει δημιουργήσει τμήματα ορθοφωνίας και θεατρικής έκφρασης σε συλλόγους, έχει προβεί στον καθαρισμό μέρους της ΕΟ Τρίπολης Καλαμάτας στο Αριοχώρι , είχε συμμετοχή σε σημεία στήριξης μαζί με τον πολιτιστικό σύλλογο Άμμου του Μαραθωνίου Μεσσήνης καθώς και στον τερματισμό του αγώνα δρόμου στα Σπανίδεια, στη Μικρομάνη προσέφερε κεράσματα στους δρομείς.Προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να ενώσει τους ενεργούς πολίτες και να δημιουργήσει κλίμα συνεργασίας με τις όμορες κοινότητες, με σκοπό την αναβάθμιση των χωριών της περιοχής.Τηλ.επικ.6978 144 766 Τίνα Πετρουλάκη
Η KALAMATA’S BEER COMPANY είναι η τοπική μικροζυθοποιία της Καλαμάτας. Από τον Ιούνιο του 2022 στο Αριοχώρι του δήμου Καλαμάτας, παράγονται και εμφιαλώνονται οι φρέσκες, χειροποίητες μπύρες της πόλης. Από τη ζυθοποίηση μέχρι την εμφιάλωση, η παραγωγή λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της.. Οι πόρτες του ζυθοποιείου παραμένουν πάντα ανοιχτές για να μοιραστούμε τα μυστικά και την αγάπη μας γι αυτό που κάνουμε, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το προαύλιο του ζυθοποιείου, όπου φιλοξενούνται συχνά εκδηλώσεις και δρώμενα, μετατρέποντάς το σε έναν χώρο συνάντησης για τους λάτρεις της μπύρας και όχι μόνο. Σκοπός του ζυθοποιείου είναι πρωτίστως η παραγωγή χειροποίητων προϊόντων υψηλής ποιότητας και στην συνέχεια η ενεργή συμμετοχή στην τοπική οικονομία, η στήριξη της και η δημιουργία εντός αυτής. Ζήσης Καλλιμάνης Production ManagerΤηλ: +30 2721051409 email :zisiskallis@gnail.com