Οδ. Βουδούρης: «αφήνουμε πίσω την «επιδοματική οικονομία» και δημιουργούμε ανταγωνιστική αγροτική παραγωγή»

boudouris12Στον κρί­σι­μο το­μέ­α της α­γρο­τι­κής πα­ρα­γω­γής, βα­σι­κό πυ­λώ­να για την α­να­συγ­κρό­τη­ση της οι­κο­νο­μί­ας της Πε­λο­πον­νή­σου, ε­πι­κεν­τρώ­θη­κε ση­μέ­ρα στην πε­ρι­ο­δεί­α του στην Κο­ριν­θί­α, ο υ­πο­ψή­φιος πε­ρι­φε­ρειά­ρχης της πα­ρά­τα­ξης «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα», Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης.

Στο Γρα­φεί­ο Α­γρο­τι­κής Οι­κο­νο­μί­ας της Δι­εύ­θυν­σης Γε­ωρ­γί­ας Κο­ριν­θί­ας ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης ε­νη­με­ρώ­θη­κε για τα κρί­σι­μα προ­βλή­μα­τα, που αν­τι­με­τω­πί­ζουν τα τε­λευ­ταί­α χρό­νια οι α­γρό­τες του νο­μού και για το πώς αυ­τά α­πο­τυ­πώ­νον­ται στη συρ­ρι­κνω­μέ­νη πλέ­ον πα­ρα­γω­γή.

«Α­πό την α­γρο­τι­κή οι­κο­νο­μί­α των ε­πι­δο­τή­σε­ων και της… α­γρα­νά­παυ­σης, πρέ­πει να πε­ρά­σου­με στην πα­ρα­γω­γι­κή οι­κο­νο­μί­α με συγ­κρο­τη­μέ­νο σχέ­διο, που προ­βά­λει και εκ­με­ταλ­λεύ­ε­ται τα συγ­κρι­τι­κά πλε­ο­νε­κτή­μα­τα του τό­που μας, ό­πως προ­γραμ­μα­τί­ζει η «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα» για την α­να­συγ­κρό­τη­ση της πε­ρι­φε­ρεια­κής οι­κο­νο­μί­ας», τό­νι­σε ο υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου.

Τις τρο­μα­κτι­κές ελ­λεί­ψεις προ­σω­πι­κού δι­α­πί­στω­σε στο πε­ρι­φε­ρεια­κό Κέν­τρο Γε­ωρ­γι­κών Ε­ρευ­νών και Α­να­λύ­σε­ων ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης, ό­που ε­νη­με­ρώ­θη­κε για το έρ­γο και δυ­να­τό­τη­τες που έ­χει το Κέν­τρο για την γε­ωρ­γι­κή α­νά­πτυ­ξη, οι ο­ποί­ες ου­σι­α­στι­κά ε­ξα­νε­μί­ζον­ται α­πό την προ­βλη­μα­τι­κή και ελ­λειμ­μα­τι­κή λει­τουρ­γί­α του.

Στο Ξυ­λό­κα­στρο ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης συ­ναν­τή­θη­κε με τον δή­μαρ­χο Αν­τώ­νη Κλα­δού­χο και τον υ­πο­ψή­φιο δή­μαρ­χο με την «Συμ­πο­λι­τεί­α Ξυ­λο­κά­στρου – Ευ­ρω­στί­νης» Αν­δρέ­α Ζάρ­ρο. Συ­ζή­τη­σε με αυ­τούς για τις σχέ­σεις της αυ­το­δι­οί­κη­σης Α΄ βαθ­μού με την Πε­ρι­φέ­ρεια και για την α­παι­τού­με­νη συ­νερ­γα­σί­α με­τα­ξύ των, ώ­στε να δη­μι­ουρ­γη­θεί α­νά­πτυ­ξη στην Πε­λο­πόν­νη­σο.

Ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης συ­ναν­τή­θη­κε ε­πί­σης με τον πρό­ε­δρο του Συλ­λό­γου Ξε­νο­δό­χων Ξυ­λο­κά­στρου Μι­χά­λη Χα­τζη­γε­ωρ­γί­ου, ο ο­ποί­ος τον ε­νη­μέ­ρω­σε για τις α­νάγ­κες που υ­πάρ­χουν στην πε­ρι­ο­χή για του­ρι­στι­κή α­νά­πτυ­ξη.

Τα εγ­καί­νια του κεν­τρι­κού ε­κλο­γι­κού κέν­τρου της πα­ρά­τα­ξης «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα» στην Κό­ριν­θο, στον πε­ζό­δρο­μο της Πυ­λα­ρι­νού 79,  πραγ­μα­το­ποι­ούν­ται την Πέμ­πτη 24 Α­πρι­λί­ου στις 7.30 μ.μ.

Στην εκ­δή­λω­ση θα μι­λή­σουν ο ε­πι­κε­φα­λής της «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα» Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης, ο υ­πο­ψή­φιος αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Κο­ριν­θί­ας Φά­νης Κου­ρεμ­πές, κα­θώς ε­πί­σης οι υ­πο­ψή­φιοι ευ­ρω­βου­λευ­τές του ΣΥΡΙΖΑ Σάβ­βας Ρομ­πό­λης και Ρά­νια Σβίγ­κου.